Demoweekend-koeajotapahtua on taas tuttuun tapaan huhtikuun viimeisellä viikolla 26.-27.4.2024 Tuusmotorilla! Tervetuloa koeajamaan Kawasaki-, Suzuki-, Ducati- ja Fantic-moottoripyöriä. Tuttuun tapaan meiltä löydät tietenkin myös mopot ja skootterit, sekä moottoripyörät ja mönkkärit.

Perjantaina olemme auki klo 10.00-18.00 ja launataina klo 10.00-14.00 Tervetuloa koeajolle!

Koeajossa ainakin: 

 

Ducati Scrambler Full Throttle

Ducati Monster

Ducati Multistrada V2 S

Ducati Multistrada V4 Grand Tour

Ducati Diavel V4

Ducati Streetfighter V4

Ducati Hypermotard 698 Mono

Kawasaki
Z900 SE
Z900 RS SE
Eliminator SE
Z 650RS
Versys 1000
Ninja 1000SX

Suzuki
DL650XA
GSX1300R Hayabusa
DL800DE
GSX-S1000GX

Fantic
Issimo City E
Caballero 500
Caballero 700

Kawasaki ZX-4RR

Kawasaki esittelee 400 -kuutioisten urheilumallipyörien joukkoon mahtavan Supersport-mallin; Ninja ZX-4RR. Siinä on In-Line Four-moottori, jolla on luokkansa johtava suorituskyky. Ninja ZX-4RR soveltuu sekä katuajoon, että radalle.

Kawasaki Ninja ZX-4RR:stä on 40-vuoden juhlamalli ja yksi niistä löytyy myymälästämme! Ninja ja Tuusmotor ovat kulkeneet yhteisen 40-vuotis taipaleen.

Odoo • Teksti ja kuva

Suzuki GSX-S1000GX

Suzuki GSX-S1000GX on uusi malli, joka edustaa Suzukin näkemystä siitä, mitä luksuscrossover-pyörän pitäisi tarjota. "GX" yhdistää strategisesti urheilu- ja seikkailumatkailijoiden parhaat ominaisuudet, ja se tarjoaa pyörään monipuolisuuden, joka on rakennettu mukavaksi sekä hallittavaksi.

Odoo • Teksti ja kuva

Multistrada V4S GrandTour

Multistrada V4S GrandTour. Mukavuutta ja monipuolisuutta ilman kompromisseja: Multistrada V4 S Grand Tour on valmis tekemään jokaisesta matkastasi unohtumattoman kokemuksen. Se on ihanteellinen matkakumppani, jonka 1 158 kuutoinen moottori takaa matkansujuvuuden. Sekä vakionopeudensäädin ja sisään rkaennetut lämmitetyt istuimet tekevät matkaamisesta huomattavasti mukavempaa!

Odoo • Teksti ja kuva

Fantic Caballero 500 Explorer

Fantic Caballero 500 Explorer. Vaikka kyseessä olisi viikonloppu sorateillä tai valtava ajo kaukaisimmissa maisemissa, Fantic Caballero 500 Explorer on matkakumppanisi. Explorer malli perustuu Rally malliin ja siihen on lisätty monia yksityiskohtia ja lisävarusteita seikkailunhalusi tyydyttämiseksi.
Säädettävät jousitukset, joissa on 200 mm:n liikerata ja alumiininen takahaarukka, antavat sinulle mahdollisuuden selviytyä kaikista maastoista, pidontakaa Michelin Anakee Wild -renkaat. Tässä mallissa on vakiona mukana upeat lisävarusteet: takateline, sivulaukut ja tankkilaukku tarjoavat sinulle parhaan kuormakapasiteetin, jota voit pyytää. Älä huoli, jos matka kätkee vaaroja: Uusien sivusuojien sekä moottorin suojalevyn ja muiden suojasäleikköjen ansiosta Caballero Explorer 500 on valmis kaikkeen.
Odoo • Teksti ja kuva